Bir İşi Bilen yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapan Taşlanır, Yapamayan Çamur Atar!

Beyoğlu AKSEKİLİLER İftar Programı-Mayıs 2018

Beyoğlu Belediyesinin Düzenlemiş Olduğu ''Aksekililer İftar'da Buluşuyor'' Programına Beyoğlu Aksekililer Platformu - Bademli Beldesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Olarak Hemşehrilerimizle Birlikte Katılım Sağladık. Katılım beklenenin üzerinde bir katılımla gerçekleştiği için Beyoğlu Belediye personeli organizasyon eksikliği nedeni ile bazı hemşehrilerimiz ayakta kalmıştır, hatta geri dönmek durumunda kalmıştır. Konu hakkında Derneğimiz tüm mağdur olan hemşehrilerimizden bu aksaklıktan dolayı özür dilemiştir. İç işleri bakanımızın dernek ziyaretinde Belediye başkanı Ahmet Misbah Demircan bir sonraki organizasyonda telafi edeceklerini dile getirmiştir.

26.05.2018 Okunma Sayısı: 1249