AKSEKİ BELEDİYE BAŞKANIMIZI MAKAMINDA ZİYARET ETTİK.

11/06/2018
Bademli Dernek Başkanımız Hasan Güven, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Bademli Mahalle Muhtarımız Durmuş Ali Özen İle Birlikte Akseki Belediye Başkanımız Ecz.Mustafa İsmet Uysal 'ı Makamında Ziyaret Ettik. Köyümüzün Sorunları Hakkında İstişarelerde Bulunduk. Ramazan Bayramına Kadar Alt Yapı Çalışmaları Nedeni İle Bozuk Olan Yollarımızın Düzenleneceği Konusunda Çalışma Başlatacaklarını Dile Getirdiler. Kendilerine İlgi ve Alakalarından Dolayı Teşekkür Ediyor Çalışmalarında Kolaylıklar Diliyoruz.
Bademli Beldesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği
www.bademlidernegi.com