Kişiliğini Makamdan Alanlar, Makamdan Sonra Kişiliksiz Kalırlar. Hz.Ömer

Akseki Bademli Beldesi - 3.Geleneksel Türbe Yemeği Etkinliği 2018

Bademli Beldesi - 3.Geleneksel Türbe Yemeği Etkinliği 2018

16.06.2018 Cumartesi Günü sağanak yağmur altında geçen '3.Geleneksel Türbe Yemeği' etkinliğimiz yoğun bir katılımla gerçekleşti. Etkinliğimize katılan Akseki Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza,İlçe Jandarma Komutanlığımıza, İlçe Parti Teşkilatlarımıza, Akseki Mahalle Muhtarlarımıza ve değerli Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, Katılımlarından Dolayı Derneğimize her türlü maddi,manevi desteği sağlayan siz değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyor daha nice birlik ve beraberlik dolu etkinliklerde buluşmak üzere esenlikler diliyoruz.

16.06.2018 Okunma Sayısı: 1480