Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez. (Montaigne)
İSTANBULDAKİ DERNEĞİMİZİN YERİNİ BÜYÜTÜYORUZ...

2015 Yılında Hemşehrilerimizle Yapılan İstişare Sonucu Yeni Yer Alımı İçin Yönetim Kurulumuz ve Üyelerimizle Birlikte Lokalimizin Büyütülmesini Planlamış, ve Yeni Yer Alımı İçin İmece Usulü Ödenek Toplamaya Başlayarak Birlik ve Beraberlik İçerisinde Adımlar Atmıştık.Çok Şükür Bugün Geldiğimiz Noktada Devam Ettiğimiz Görüşmeler Sonucu Dernek Lokalimizin Bulunduğu Kattaki Diğer Yerleri Alma Konusunda Sözleşmelerimiz Dükkan Sahipleri İle Gerçekleşti. Tüm Hemşehrilerimize Önümüzde ki Ay içerisinde Yeni Yer Alımı Duyurusu Yapılacaktır.Bu Süreçte Derneğimize Maddi ve Manevi Desteklerini Esirgemeyen Tüm Köylülerimize Teşekkürlerimizi Sunuyoruz.

Dernek Başkanı:Hasan Güven

25/09/2017 | Duyuru İlanı