• slayt

DERNEK RESMİ ÜYELİK FORMU İÇİN ;

LİNK'TEKİ BAĞLANTIDAN ÜYE FORMUNU DOLDURARAK DERNEK LOKALİMİZE MÜRACAAT EDEBİLİRSİNİZ.

AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYARAK RESMİ ÜYE LİSTEMİZDEN ÜYELİK KONTROLÜNÜZÜ YAPABİLİRSİNİZ

DERNEĞİMİZE MADDİ VE MANEVİ YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZ

- DUYURU -

***DERNEK LOKALİMİZ TEKRAR FAALİYETE GEÇMİŞTİR***

TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ LOKALİMİZE BEKLİYORUZ...

Antalya Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0

Özlü Sözler
Kişiliğini Makamdan Alanlar, Makamdan Sonra Kişiliksiz Kalırlar. Hz.Ömer
BADEMLİ-BOYAMLI MEVKİNDE BULUNAN MAĞARA

Hemşehrimiz Kadir Coşkun'un Köyümüz Bademli-Boyamlı Mevkinde Bulunan Mağara Gezisi ve İzlenimleri ;
Güzel köyümüzün Boyamlı civarında yükseklerde, kayalıklarda daha önce de bilinen fakat farkına varılmayan, yeterince ilgi gösterilmeyen, bir mağara hemşehrimiz Mustafa Arslan rehberliğinde Muhtarımız Durmuşali Özen, Metin Özdemir ve Kadir Coşkun tarafından bulunup, inceleme yapılmış, fotoğraflar ve videolar çekilmiş olup muhtarımız tarafından Akseki kaymakamlığına DVD ile bilgilendirme yapılmıştır. Videolar büyük boyutta olduğu için burada yayınlıyamıyorum. Mağaradan çekilen fotoğraflardan birkaç tanesini paylaşıyorum.
Mağaranın içinde milyonlarca yıldır oluşan kireçli su damlacıklarının meydana getirdiği sarkıtlar ve dikitler bir görsel şölen sunuyor. Sanki Damlataş Mağarası gibi.
Maalesef define arayıcıları tarafından tahrif edilmiş
Şu güzellikler Tınaztepe mağarasında bile yok
Mağara oldukça uzun, bazı yerleri insan boyunu aşıyor, bazı yerlerinde çömeliyorsun, bazı yerlerinde sürünerek ilerliyorsun. Daha fazla ileriye gidemedik. Çünkü içerideki havanın sağlıklı olup olmadığını bilmiyoruz ve bir uzman tarafından incelenmesi doğru olur.
İnşallah Kaymakamlık ilgili yerlere bildirir ve daha fazla tahrif edilmeden insanlığın hizmetine açılmasını sağlar.

12/08/2015

3.15.190.144